Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

  

Poniedziałek

31.03.2025

Zupa fasolowa, makaron z truskawkami, herbata owocowa, mieszanka bakalii < 1,3,6,7,9,>

Wtorek

01.04.2025

 

Zupa szczawiowa z jajkiem,  gulasz z wołowiny, kasza wiejska, surówka z ogórka konserwowego, herbata z cytryną <1,5,6,8,9,10,11>

Środa

02.04.2025

Zupa- krem z białych warzyw z prażonym słonecznikiem, zapiekanka makaronowa z brokułami i filetem z piersi kurczaka, lemoniada <1,3,5,6,7,8,9,10>

Czwartek

03.04.2025

Zupa jarzynowa, pierogi leniwe z sosem jogurtowo-cynamonowym, sok owocowy <1,6,7,8,9,10,11>

Piątek

04.04.2025

 

Zupa owocowa, ryba pieczona, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka i pomidorków z sosem vinegret <1,3,5,6,8,10,>

     Z przyczyn nie zależnych jadłospis może ulec zmianie w ciagu tygodnia.

Alergeny :

1 Zboża zawierające gluten, 2 Skorupiaki i produkty pochodne,

3 Jaja i produkty pochodne, 4 Ryby i produkty   pochodne,

5 Orzeszki ziemne, 6 Soja i produkty pochodne,

7 Mleko i produkty pochodne, 8 Orzechy, 9 Seler i produkty pochodne,

10 Gorczyca i produkty pochodne,

11 Nasiona sezamu i produkty pochodne,

12 Dwutlenek siarki,

13 Łubin, 14 Mięczaki

 

 

 

Data dodania: 2022-10-07 15:59:58
Data edycji: 2025-04-01 08:03:48
Ilość wyświetleń: 13694
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej